CATERING”CATERING FÖR MATENS SKULL”

God mat är en viktig del av en lyckad fest!

Vi kombinerar det klassiska och det internationella med det orientaliska och arbetar med utmärkta råvaror som vi tillagar från grunden, kryddat med kreativitet och kärlek.

Vi utgår från måltidens syfte och vill gärna veta vilken typ av tillställning ni tänkt er, vilka som kommer och vilka förväntningar dina gäster har?

Varje fest och evenemang har sina förutsättningar.

Berätta för oss vad, när och hur många Ni är så ordnar vi med resten!

Idag levererar vi catering till en mängd företag, festlokaler och privatpersoner. En födelsedagsfest, ett bröllop, en invigning, en produktlansering, ett kund/säljmöte eller en personalfest.

Vi hjälper Er gärna med planering och genomförande av evenemang, god mat, trevlig personal och dekorationer.


CATERING – FÖR BARNENS SKULL

Bra mat för bra resultat!

KOSTPOLICY – FÖRSKOLA OCH SKOLA

Saffaa´s serverar god mat av hög kvalitet, med bra näringsinnehåll. Lunchen ska vara något man ser fram emot under dagen.

Lunchen ska ge pigga, friska barn samt ge ork för lärandet under hela dagen.

Måltiden ska grundlägga en bra relation till mat, både internationellt kök och svensk husmanskost, goda matvanor samt betona måltidens sociala inverkan på individ och grupp.

KVALITET

Maten ska vara god, fri från onödiga tillsatser, omväxlande och ska gå att ursprungs- och innehållsdeklareras så långt det är möjligt.

Måltiderna ger barn och elever en näringsriktigt sammansatt kost enligt svenska näringsrekommendationer och råd utarbetade av Livsmedelsverket,
www.livsmedelsverket.se. Matsedlarna näringsberäknas och innehållsdeklareras.

För att undvika allvarliga och livshotande allergiska reaktioner serveras inte mandel, jordnötter och övriga nötter. Salt och socker används måttligt.

Specialkost tillhandahållas av medicinska (ex. allergier), etiska (ex. vegetarianer) eller religiösa skäl.

Våra kök följer gällande livsmedelslagstiftning och har godkända egenkontrollprogram. Maten som serveras är säker avseende livsmedelshygien.

Maten tillagas så nära serveringstillfället som möjligt.

Verksamheten utvärderas genom Matrådsmöten var tredje månad eller uppföljningsmöten med uppdragsgivaren.