Bröllop

Bröllopslokal & catering till ert bröllop, fest och konferens

Bröllopet är en av de största dagarna i en människas liv, en dag som man kommer att minnas för evigt och en dag då inget får gå fel. Vi har lång erfarenhet av att göra denna dag perfekt och vi hjälper gärna till med allt från första planering och är sedan med genom hela processen. Kontakta oss gärna om du letar efter en fantastisk bröllopslokal i Stockholm! I vår festvåning arrangeras lyxiga, eleganta och personliga fester i Kista/Akalla. Lokalen rymmer upptill 350 personer och har ett fint dansgolv. Här passar det utmärkt att fira sitt bröllop, födelsedag, dop eller hålla konferens och event. Bröllopspaket byggs individuellt utifrån Dina önskemål.

Tveka inte att höra av Dig!

Låt oss hjälpa till att göra just Er stora dag till den bästa i era liv. Vi har en lång erfarenhet av att organisera alla slags bröllop, från mindre traditionella till stora enligt ditt favorit tema. Vi skapar den perfekta lösningen enligt dina önskemål och hjälper dig med all planering för denna underbara dag. Vi hjälper dig att organisera din bröllopsmiddag och bröllopsfest i Kista Stockholm.

Vi har en handfull riktigt viktiga dagar i livet. Att fylla jämt och gifta sig är några av dem. Då ska allting klaffa och huvudpersonerna ska kunna känna sig trygga med att allt blir som de vill så att de kan njuta av sin dag.

Vi har gedigen erfarenhet av att arrangera bröllop och stora fester – vi tar en så stor roll i arrangemanget som önskas. Allt ifrån att “bara” stå för maten, till att även ordna med porslin, möbler, serveringspersonal, dekor, artister och partytält eller lokal. Vilket du än väljer så planerar vi tillsammans för att skapa en minnesvärd tillställning som blir precis som du vill ha den.

Paketpriserna Saffaa's

Lyx

+Standard med bordservering.
+Dessertbord med frukt och bakelser.
+ Färska blommor
+ Lyxdekoration
+ Extra dryc

950kr/pers

Exklusiv

+ Exklusiv tilläggs dekoration
+ Fruktarrangemang
+ Bakelser
+ Meze tillägg
+ Obegränsad dryck

1000kr/pers

Standard m. Buffé

+Lokal (tid/ljud/ljus & dekoration efter smak och önskemål).
+Välkomstdrink. Frukt. Nötter. Dryck. Is. Meze.
+Buffébord med olika maträtter (t.ex. Kött, kyckling, vegetariskt. Ris, potatis, varm/kall sås, sallad)

650kr/pers

Standard m. Bordservering

+Lokal (tid/ljud/ljus & dekoration efter smak och önskemål). Välkomstdrink.
+Frukt. Nötter. Dryck. Is.
+Meze på alla bord (t.ex. hummus, aubergineröra, ajvar, tzatziki, ostrullar) +Varmrätt enligt önskemål.
+Frukt. Tårta. Thé och Kaffe.

750kr/pers