EVENT & KONFERENSER

EVENT & KONFERENSER

Det är mycket att tänka på när du ska ha en fest eller konferens, och det kräver en hel del planering. Var ska vi hålla till, hur många kan vi bjuda, hur får vi maten att räcka till, vad ska vi dricka, vad ska vi ha för underhållning och hur ska festlokalen dekoreras! Överlåt det till oss på SAFFAA’S Event och konferenser så slipper ni oroa er. Om ni beställer catering av oss så hjälper vi även till med allt runtomkring. Vi skräddarsyr alltid samtliga tillställningar efter just Era önskemål och tar fram förslag och lösningar i linje med eran bild av festen.

Planering

Innan vi kan sätta igång med planeringen behöver vi din hjälp med ett par saker. Det är bäst att boka tid med vår eventansvarig och gå då igenom detaljerna om maten, dryck och efterrätt, service, datum och tider, dekoration och tema m.m.

BJUD IN TILL FEST!
Vi arrangerar över 500 event om året – allt från bröllopsfest och företagsfest till galor och jubileum. Genom hela processen blir ni guidade av en av våra erfarna projektledare. Tillsammans skapar vi en fantastisk fest enligt era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning för varje tillfälle; En storslagen fest i någon av våra fantastiska festlokaler eller en företagsfest i era egna lokaler. Vårt mål är att ni som är festarrangörer eller värdar ska känna er trygga i att allt är på plats och löper utan problem – Ni ska ju också kunna njuta av festen!

Boka festlokal
Söker ni efter en festlokal? Saffaa’s Event erbjuder ett brett urval av allt från intima till pampiga och moderna festlokale I stockholm.