OM OSS

SAFFAA´S Catering & Event älskar mat och människor. I vårt kök tillagas varierande typer av måltider; allt från medelhavsinspirerad och små meze -rätter till svensk husmanskost i modern tappning. Våra kunder upplever om som högst professionella och seriösa. Vi lovar inget vi inte kan hålla!

SAFFAA´S event erbjuder ljusa och ändamålsenliga lokaler i ett och samma plan med all tänkbar service. Vi levererar måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg. Vi arrangerar bröllop, studentfester och konferenser. Vår lokal i Akalla har en angränsande pausyta. Den ligger strategiskt placerade ett par minuters promenad från Akalla Centrum och tunnelbana. Bussar från Kista tar dig snabbt till vår lokal. 

SAFFAA´S catering levererar goda och säkra måltider till företag, privatpersoner och förskolor/skolor. Vi är ett företag där personligt och genuint bemötande genomsyrar allt vi gör. För oss är det viktigt att måna om dig som kund – från bokning till genomförd leverans, konferens och fest. Har ni några speciella önskemål, ring gärna och fråga.